top of page

Testimonials

Har du brug for overskud til at se tingene på en ny måde? Til at slippe en sindsstemning, der tynger? Ikke bare et øjeblik, men vedvarende? Og kan du samtidig bruge nænsom omsorg og et skud ny energi? Så skal du forkæle dig selv med Tusneldas vidunderlige healing. Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger, men hendes er helt unik.


Ann-Charlotte Monrad, Prana Yoga Shala
 


Den uro og utryghed der var i lejligheden er lettet som dug for solen, der er ro. 

Sov 14 timer første nat efter der blev renset , og en ubeskrivelig varme, lys og energi er kommet ind i hjemmet.

 

Peter Juul Von Seelen 

Jeg tænker klart og målrettet og kan endelig få arbejdet klaret ordentligt, den tunge fornemmelse der ellers huserede i mine arbejds-lokaler er blevet erstattet med lys ro og varme. 

Har styrket energi til at være kreativ, mine kunder mærker det også og elsker at være tilstede midt i hjertevarmen. 

Tak for at hjælpe mig og for at sende fortabte sjæle videre ud lyset.

 

Jean Phillip

Recently, as I was going through tough times in my life, I was recommended to take a healing session with Tusnelda. It took a couple of sessions before it really grew on me - but after that the healings gave me an additional view on life and an inner peace that I have never felt before. Tusnelda’s empathy and warmth really helped me getting back on track. 

Annette Nysom

Ændringen i hjemmet er vildere end vi nogensinde kunne forestille os. Det er første gang i meget lang tid at vi i to nætter i træk har sovet helt roligt og først vågnet op efter 9 timers søvn.

Hjemmets energi påvirker alt også vores måde at være på. Alt er blevet meget blødere og nemmere.

Som om englene er blevet inviteret indenfor og har fyldt vores hjem med kærlighed styrke og visdom.

TAK!

 

Lina Rafn & Kasper Pertho 

 

 

 

Gennem en varme og energi som Tusnelda får fra universet, bliver man som menneske fornyet, får en helende og ægte energi, der giver ro og balance i dit sind og din krop. 
Jeg har været så heldig at kende Tusnelda gennem mange år, når vi trods geografisk afstand har formået at holde kontakt, har vi begge følt en energi og varme til hinanden, en ægte forbundethed. 

Tusnelda har på tidspunkter fjernhealet både mine børn og jeg, hvilket har været en ægte og kærlig oplevelse for os alle. 

Fra børn hører man sandheden, og da mit mellemste barn selv bad om healing fra Tusnelda, var jeg ikke i tvivl om hvilken energi der blev sendt til os. 

Når man finder ud af at kommunikere på dette plan, åbner der sig en ny verden med taknemmelighed, kærlighed og ægte energi, som bare bliver større og større.

 

Helene Balling

bottom of page